Re-Dance Tánciskola
Komárom

Tanfolyamok

Gyerekeknek

MiniDance

4 - 6 éves korosztály

MiniDance

Zenés, táncos előkészítő órák, ahol a gyerekek játékos módon sajátítják el a koruknak megfelelő táncokat belecsempészve már egy-két társastánc alaplépést is. Az órák segítséget nyújtanak a test tudatosításban, a térérzékelésben, jobb és bal oldal megkülönböztetésében, a memória, ritmusérzés, logika fejlesztésében és a társakhoz való viszonyulásban.
Bővebben

PopDance

PopDance

Ezeken az órákon a gyerekek olyan koreográfiákat tanulnak, amelyeknek alapja napjaink divatos mozgásformája. A koreográfiákat a dinamika és a lendület jellemzi. A táncok populáris zenére készülnek, amelyeknél a lépések hiphop, jazz, disco és egyéb stílusú táncokból vannak merítve.
Bővebben

Latin Show

Latin Show

Ezeken az órákon főként a latin (samba, cha-cha, rumba, paso doble, jive) táncok lépéseit sajátítják el, de a standard (angol keringő, tangó, bécsi keringő, slowfox, quickstep) táncok tanulására is lehetőséget nyújtunk. Szintén lehetőség van fellépésekre, versenyzésre párban, szólóban, duóban, csoportosan, igény szerint.
Bővebben

Fiatalok és felnőttek

Latino nőknek

Latino nőknek

Az órák mozgásanyaga legtöbbször a páros latin táncokból kerül ki, például salsa, bachata, cha-cha-cha, rumba, samba, olyan feldolgozásban, hogy az egyénileg, pár nélkül is táncolható legyen. A koreográfiák a női lépésekre, tánctechnikákra, illetve a nőies, sexi mozdulatokra koncentrálnak. A táncok alapjainak elsajátítása mellett, fontos cél az alakformálás és a nőiesség megélése is.
Bővebben

Latino Solo

16-21 éves korosztály

Latino Solo

Az órák mozgásanyaga legtöbbször a páros latin táncokból kerül ki, mint például samba, cha-cha, rumba, jive, olyan feldolgozásban, hogy az egyénileg, pár nélkül is táncolható legyen. A látványos koreográfiák a női lépésekre, tánctechnikákra, energiára illetve a nőies, attraktív mozdulatokra összpontosít. Lehetőség van fellépésekre és versenyzésre is – szólóban vagy csoportosan, igény szerint.
Bővebben

Alkalmakra

Esküvői tánc

Esküvői tánc

Készülődtök a nagy napra és kreatív esküvői táncot szeretnétek? Jó helyen jártok! Segítünk nektek még különlegesebbé és emlékezetesebbé tenni ezt a napot! Egyedi időbeosztásban haladunk, ahol csak az ifjú párral foglalkozunk! Az órák személyreszabottak, segítünk a stílus és a zene kiválasztásában és megtervezzük Nektek a koreográfiát, amivel mindenkit elkápráztathattok. Legyetek ti a táncparkett ördögei!
Bővebben

Koszorúcska
Szalagavató

Koszorúcska
Szalagavató

A koszorúcska és szalagavató bál nem csupán a szalagtűzés, hanem a nagyszerű táncbemutatók miatt is válik emlékezetessé. Megtanítjuk a társastáncok alaplépéseit, melyet a diákok a banketten bemutathatnak a szülőknek, barátoknak, tanároknak. A kurzus 12 alkalomból áll, ahol a megtanult tánclépések mellett verseny is várja a tanulókat, akik közül a legjobb párok a banketten is versenyezhetnek az első helyért.
Bővebben

Magánórák

Magánórák

A magánóra tökéletes választás azoknak, akik egyedi időbeosztásban szeretnének tanulni. Az órákon részt vehetnek egyedül vagy akár párban is, lehetőségük van több stílus és tánc közül választani, amelyet elsajátíthatnak. Az órák teljes mértékben személyre szabottak, igazodunk a kliens elvárásaihoz, tempójához, időbeosztásához.
Bővebben